0

Röj, rensa och pyssla

Posted by Martha Hultman-Puke on November 13, 2014 in Heminredning, Röj och Rensa |

Jag har aldrig ansett mig vara en särskilt pysslig person men det har ändrats rejält på sistonde.

Gick in i 2014 med intentionen att försöka röja och rensa i vårt hem. Småbarnsår, jobbsökeri etc hade gjort att röran här och var kändes som rena energitjuvarna och en del rum eftersatta. Har i den processen upptäckt att sådant här är riktigt kul! När man väl börjar fundera och vågar testa sig fram känns hemmet mycket mer personligt.

Har hittat mycket inspiration på nätet – diskussionsgrupper på Facebook och andra forum. Känns som det blivit dags att betala tillbaka lite till andra noviser därute. Därav den här sidan. Tänker lägga ut mina projekt och tips allt eftersom. Kanske kan de vara till inspiration för någon annan? Ännu har jag inte vågat ge mig på det stora eldprovet – vårt “skräckbadrum” men vem vet, innan året är slut kanske även det fått en rejäl make over 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2013-2019 Martha Hultman-Puke All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.2.3, from BuyNowShop.com.